Urządzenia i Akcesoria
Ribisel-Pavlova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 Portionen
Składniki
-
Feinkristallzucker250 g
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Apfelessig1 TL
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
Speisestärke1 EL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker1 EL
-
frische rote Ribiseln300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Sód
52 mg
Białko
4 g
Kalorie
1566 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Eclairs mit Karamellcreme
4 Std.
Maracuja-Creme-Törtchen
2 Std. 30 Min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 Std. 10 Min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15 Std.