Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz.
8 Portionen
Składniki
Cheesecake-Eiscreme
-
Zucker150 g
-
Eidotter6
-
Milch 3,6% Fett260 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Salz½ TL
-
Schlagobers, 36% Fett430 g
-
Frischkäse250 g
Heidelbeersauce und Fertigstellung
-
frische Heidelbeeren250 g
-
Zucker180 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
310 mg
Białko
7 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokogugels mit Schlagobers
1 godz.
Palatschinken
45 min
Brioche (glutenfrei)
2 godz. 50 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Osternest aus Germteig
2 godz.
Bellini
10 min
Marilleneis
15 min
Mangoeis
15 min
Pfirsicheis
15 min
Erdbeereis
5 min
Eiskaffee gerührt
40 min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min