Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz.
8 Portionen
Składniki
Cheesecake-Eiscreme
-
Zucker150 g
-
Eidotter6
-
Milch 3,6% Fett260 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Salz½ TL
-
Schlagobers, 36% Fett430 g
-
Frischkäse250 g
Heidelbeersauce und Fertigstellung
-
frische Heidelbeeren250 g
-
Zucker180 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
310 mg
Białko
7 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40 min
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10 godz. 45 min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Chai-Latte Eiscreme
15 godz. 30 min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Hexenschaum
35 min
Ginger Berry Shot
15 min
Einfache Cremeschnitte
3 godz. 45 min
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 godz.
Windringerl
3 godz.
Bunte Donuts
2 godz. 40 min