焦糖奶油麵包

焦糖奶油麵包

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 塊

Składniki

蛋奶醬
  • 牛奶
    300 克
  • 50 克
  • 低筋麵粉
    40 克
  • 2 顆
  • 香草豆莢
    1 根
奶油麵包
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,室溫,切小塊
    45 克
  • 50 克
  • 橙皮 (不含白色橘絡)
    1 顆
  • 檸檬皮屑 (不含白色橘絡)
    1 顆
  • 牛奶
    85 克
  • 55 克
  • 1 顆
  • 1 小撮
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 香草香精
    1 茶匙
  • 新鮮酵母
    5 克
  • 高筋麵粉
    180 克
  • 低筋麵粉
    150 克
  • 葵花油
    500 克
焦糖醬
  • 2070 克
  • 250 克
  • 葡萄糖漿
    1 大匙
  • 1 大匙

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 678.5 kcal / 2835.9 kJ
Białko 12.1 g
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 106.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 333.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...