Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 克 猪肝 ,切薄片
- 1 茶匙 豆瓣酱 ,郫县豆瓣酱
- 1 茶匙 玉米淀粉
- 1 茶匙 蚝油
- 70 克 菜籽油
- 3 瓣 蒜头 ,切片
- 2 片 姜 ,切丝
- 4 - 5 颗 泡椒 ,切段
- 1 茶匙 花椒
- 50 克 韭菜 ,切段
- ½ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1369.7 kJ / 327.7 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 280.3 mg