Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 15 g d'oignons rouges (les épluchures)
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1 Std. 15 Min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Sandwichs à la glace vanille
13u. 25min
Oignons rouges fermentés
Brak ocen
Caramel liquide
25min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1 Std. 50 Min
Petits pain coeurs
1h
Truite à la sauce hollandaise
50min
Souris en pommes de terre et robe des champs
1 Std. 20 Min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Cupcakes "cerveaux"
1h 40min