Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lombarda en trozos de 3 cm
- agua hasta la marca de 1 litro
- 2 - 6 huevos fríos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo ibérico
1 Std. 10 Min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3 Std.
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Cortezas de pollo
1 Std. 10 Min
Aro de hojaldre con tartar de salmón y ajoblanco
25 Min
Huevos de color amarillo
1 Std.
Leche caliente de avellanas
15 Min
Yogur tipo skyr
12h
Mantequilla y suero de leche
20 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Bollitos de aceite
40min
Hot dog de chistorra
40min