Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier (Größe M) mit weißer Schale, kalt
- Essig zum Reinigen
- 150 g Rotkraut, in Stücken (3 cm)
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bananen-Nuss-Eis mit Datteln
6sa 20 dk
Himbeerpudding
35min
Ostereier grün gefärbt
55 dk
Ostereier orange gefärbt
55 dk
Ostereier gelb gefärbt
55 dk
Ostereier rot-braun gefärbt
55 dk
Menü: Sellerie-Apfel-Suppe, Omelett und Apfelmuffins
1h 15min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1 Std. 50 Min
Pfirsicheis
15min
Brombeer-Vanille-Sirup
2 Std. 15 Min
Staubzucker
5 dk
Pizza Prosciutto
35min