
Urządzenia i Akcesoria
Jahodová terina s bílou čokoládou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcí
Składniki
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů másla na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Wartości odżywcze na 1 porce
Kalorie
416 kcal /
1740 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
32.7 g
Węglowodany
26.4 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sváteční dezerty
11 Przepisów
Czechy
Czechy