Urządzenia i Akcesoria
Jahodová terina s bílou čokoládou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcí
Składniki
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů máslo na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3.7 g
Kalorie
1740 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sváteční dezerty
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Sýrové soufflé
35 Min
Americké palačinky (Pancakes)
40 Min
Čokoládová Šarlotka
6 Std. 20 Min
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25 Min
Hrušky v červeném víně
Keine Bewertungen
Barevné ovocné řezy
1 Std. 10 Min
Salsa s chilli a ananasem
Keine Bewertungen
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2 Std.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 Std. 15 Min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1 Std. 30 Min
Caribic shake
5 Min
Mazaní smajlíci
1 Std. 35 Min