海底椰雪梨凍
TM6 TM5

海底椰雪梨凍

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 500 克 雪梨 ,去皮去核,切塊(約5公分)
  • 40 克 海底椰 ,洗淨,預先浸泡1小時
  • 30 克 無花果乾
  • 2 顆 蜜棗
  • 1200 克 水
  • 40 克 蒟蒻果凍粉
  • 30 克 冰糖粉 ,依個人口味調整
  • 煉乳 ,適量
  • 蜂蜜 ,適量
  • 牛奶 ,適量

Wartości odżywcze
na 6 人份
Kalorie
1874.8 kJ / 448.5 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
114.1 g
Tłuszcz
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
10.2 g
Sód
25.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy