
Urządzenia i Akcesoria
海底椰雪梨凍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 人份
Składniki
-
水梨 ,去皮去核,切塊(約5公分)500 克
-
海底椰 ,洗淨,預先浸泡1小時40 克
-
無花果乾30 克
-
蜜棗2 顆
-
水1200 克
-
蒟蒻果凍粉40 克
-
冰糖粉 ,依個人口味調整30 克
-
煉乳 ,適量
-
蜂蜜 ,適量
-
牛奶 ,適量
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
448.5 kcal /
1874.8 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
114.1 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
25.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃出美顏肌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan