Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 4 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 386 mg
Alternatywne przepisy
Focaccine morbide
3h 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane arabo
3h 30min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Momo
2u.
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Pagnotte turche
2h 20 min
Pane Roti
1u.
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1u. 20min
Pane naan
3h 10min
Polka (pane francese)
5h