Balep korkun

Balep korkun

4.7 58 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pezzi

Składniki

  • 220 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    4 g di lievito di birra disidratato
  • 400 g di farina manitoba
  • 30 g di olio di oliva
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 386 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 1834.8 kJ / 438.5 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...