Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 南杏
- 30 克 北杏
- 50 克 生花生仁 ,預先剝皮
- 1400 克 水
- 125 克 日本太白粉 (如喜歡硬一點的口感,可以多加一點)
- 15 克 冰糖粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1716.7 kJ / 410.5 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 6 mg