Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 面粉 ,选中筋面粉
- 50 克 油
- 730 - 740 克 水
- ½ 茶匙 盐
- 适量 油
- 250 克 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
- 70 克 葱 ,切末
- 5 克 姜 ,切末
- 10 克 生抽
- 10 克 蚝油
- ½ 茶匙 老抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 糖
- 1 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 5202 kJ / 1244.5 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 114.7 g
- Tłuszcz
- 73.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 1123.6 mg