猪肉葱花蒸饺
TM6 TM5

猪肉葱花蒸饺

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 300 克 面粉 ,选中筋面粉
  • 50 克 油
  • 730 - 740 克 水
  • ½ 茶匙 盐
  • 适量 油
  • 250 克 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
  • 70 克 葱 ,切末
  • 5 克 姜 ,切末
  • 10 克 生抽
  • 10 克 蚝油
  • ½ 茶匙 老抽
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 糖
  • 1 茶匙 麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
5202 kJ / 1244.5 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
114.7 g
Tłuszcz
73.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
1123.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy