Gnocchi-Gratin mit Lauch

Gnocchi-Gratin mit Lauch

4.3 309 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Gruyère in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Oregano (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Lauch in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Maisstärke
    1 EL
  • Wasser
    200 g
  • Vollrahm
    150 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Kartoffel-Gnocchi frisch
    600 g
  • Bio-Zitrone ½ abgeriebene Schale
    1
  • Oregano Blätter abgezupft
    2 Zweigchen
  • Zitronensaft
    2 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 598 kcal / 2497 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...