Valentýnská Pavlova
TM5 TM6

Valentýnská Pavlova

3.3 (3 oceny)

Składniki

Korpus

  • 180 - 190 gramů bílků, pokojové teploty
  • 1 špetku soli
  • 300 gramů moučkového cukru
  • 1 čajová lžička bramborového škrobu
  • 1 čajová lžička bílého vinného octa (viz Tip)

Smetanový krém

  • ¼ čajové lžičky červeného potravinářského barviva, v prášku (opcjonalnie)
  • 10 gramů želatiny v prášku
  • 40 gramů vody
  • voda, horká, k naplnění větší misky
  • 500 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené (viz Tip)
  • 1 - 2 polévkové lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
  • směs ovoce (např. maliny, jahody, rybíz), na ozdobu

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1517.8 kJ / 362.5 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Błonnik
0.9 g
Sód
162.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy