Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korpus
- 180 - 190 gramů bílků, pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 300 gramů moučkového cukru
- 1 čajová lžička bramborového škrobu
- 1 čajová lžička bílého vinného octa
Smetanový krém
- 10 gramů želatiny v prášku
- 40 gramů vody
- ¼ čajové lžičky červeného potravinářského barviva, v prášku
- voda, horká, k naplnění větší misky
- 500 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené (viz Tip)
- 1 - 2 polévkové lžíce moučkového cukru
- směs ovoce (např. maliny, jahody, rybíz), na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1517.8 kJ / 362.5 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 162.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pusinky s borůvkovým krémem
3h 30min
Makové makronky s malinovým krémem
2h 30min
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15 Min
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2h 30min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1h
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Kokosová ganache na makronky
3h 15min
Banánovo-jogurtová ganache na makronky
3h 10min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2h 30min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6u.