Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 713 kJ / 170 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z uzené makrely
15 min
Čabajská pomazánka
15 min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10 min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Tvarůžková pomazánka
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min