Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 150 gramů cukru krupice
- 600 gramů hladké mouky
-
2
čajovou lžičku vanilkového cukru, domácí výroby
lub 4 čajové lžičky vanilkového cukru - 350 gramů másla, změklého, na kousky
- 4 žloutky
- 4 polévkové lžíce vody, studené
Vrchní vrstva
- 1300 gramů jablek, oloupaných, bez jader, na čtvrtky
- 3 polévkové lžíce cukru krupice
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 vrchovatá polévková lžíce bramborového škrobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 40.7 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečný závin
1h 20min
Rebarborovo-perníkový koláč
1h 45min
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1 Std. 10 Min
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45 min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1h
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1h
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Jablečná buchta
55 Min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 min
Švestkový koláč
1h 40min
Bublanina s meruňkami
1h
Kynutý borůvkový koláč
1h 50min