Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 150 gramů cukru krupice
- 600 gramů hladké mouky
-
2
čajovou lžičku vanilkového cukru, domácí výroby
lub 4 čajové lžičky vanilkového cukru - 350 gramů másla, změklého, na kousky
- 4 žloutky
- 4 polévkové lžíce vody, studené
Vrchní vrstva
- 1300 gramů jablek, oloupaných, bez jader, na čtvrtky
- 3 polévkové lžíce cukru krupice
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 vrchovatá polévková lžíce bramborového škrobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 40.7 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Mřížkový jablečný koláč
1 Std. 25 Min
Bublanina s meruňkami
1 Std.
Bublanina s třešněmi
1 Std.
Jablečný závin
1 Std. 20 Min
Hruškový koláč
1 Std.
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Třený ovocný koláč
50 min
Kynutý švestkový koláč na plech
1 Std. 25 Min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 min
Hruškový šlehačkový koláč
1 Std. 35 Min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 Std. 20 Min