Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
TM6 TM5

Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

5.0 (22 oceny)

Składniki

  • 1 vanilla bean
  • 6 oz sugar, plus extra to sprinkle
  • 32 oz heavy whipping cream
  • 8 egg yolks, from large eggs
  • tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1556 kJ / 372 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
1 g
Sód
38 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy