Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
vanilla bean1
-
sugar plus extra to sprinkle6 oz
-
heavy whipping cream32 oz
-
egg yolks from large eggs8
-
tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38 mg
Białko
4 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake (Baked)
7 godz. 20 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Waffle Cones
35 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 godz. 20 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Beignets
3 godz.
Chocolate Souffles
50 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.