Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits

4.9 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • vanilla bean
    1
  • sugar plus extra to sprinkle
    6 oz
  • heavy whipping cream
    32 oz
  • egg yolks from large eggs
    8
  • tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), cubed, to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 372 kcal / 1556 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 38 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...