Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ceapă roșie, tăiată jumătăți
- 220 g zahăr
- 125 g oțet de vin roșu
- 185 g apă
- 4 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 băț de scorțișoară
- 10 boabe de piper negru
- 1 foaie de dafin, uscată
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 340 g merișoare uscate
- 2 prize sare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Concentrat pastă de legume
45min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Brak ocen
Margarita de citrice
10 Min
Ceai cu cardamom și gheață
Brak ocen
Cremă de brânză cu caviar și salată
Brak ocen
Pahare cu somon și andive
Brak ocen
Margarita
5 Min
Bolul cu tahini și cușcuș
30min
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55min
Plăcintă cu carne de vită și bere
1h 40min
Pateu țărănesc
48h