Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 50 g roșii deshidratate, conservate în ulei, scurse
- 200 g unt nesărat, moale
- Wartości odżywcze
- na 1 Rețetă completă
- Kalorie
- 7587 kJ / 1812 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 188 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată de broccoli cu ardei gras roșu și semințe de pin
10 dk
Batoane cu migdale și curmale
2sa 15 dk
Salată de sfeclă roșie
10 dk
Unt cu salvie și usturoi negru
Brak ocen
Unt cu usturoi și verdețuri
1h 10min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40 dk
Granola cu fructe
Brak ocen
Carpaccio de sfeclă roșie
Brak ocen
Sos Mojo pentru fructe de mare
10 dk
Biscuiți cu ierburi aromate și parmezan
1h 35min
Tort Simnel
Brak ocen
Risotto cu sparanghel și leurdă
35 min