![Pan vegetariano con gravy Pan vegetariano con gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9d74ca60-745c-47aa-89ec-d64f319c5a42/Derivates/aded8cb4-eb46-4a19-ac4c-0e881d22bd4e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hongo shiitake seco
- agua, para hidratar
- 100 g de nuez de castilla, pelada
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de queso Gruyère, cortado en trozos
- 800 g de agua
-
200
g de arroz
lub 200 g de arroz integral - 220 g de cebolla, en mitades
- 5 dientes de ajo
- 180 g de nabo blanco, cortado en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 400 g de champiñón blanco fresco, en mitades
- 3 huevos
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cda de mora de enebro
- 1 ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 60 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 400 g de caldo de verduras, en polvo
- 50 g de harina de trigo
- 2 cdas de salsa de soya
- ½ cdita de semillas de fenogreco molidas (ver tip)
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 12 porciones
- Kalorie
- 12296.8 kJ / 2939 kcal
- Białko
- 88 g
- Węglowodany
- 278 g
- Tłuszcz
- 175 g
- Tłuszcz nasycony
- 68 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 4390 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicharrón en salsa verde
35 min
Adobo con carne
50 Min
Salsa verde cruda
5 min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 Min
Nieve de hierbabuena
20 Min
Caldillo de tomate al chipotle
30 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min
Crema de chile poblano
25 Min
Nieve de frutas
10 min
Salsa verde cocida
30 Min
Arroz rojo
1h 25min