Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hongo shiitake seco
- agua, para hidratar
- 100 g de nuez de castilla, pelada
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de queso Gruyère, cortado en trozos
- 800 g de agua
-
200
g de arroz
lub 200 g de arroz integral - 220 g de cebolla, en mitades
- 5 dientes de ajo
- 180 g de nabo blanco, cortado en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 400 g de champiñón blanco fresco, en mitades
- 3 huevos
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cda de mora de enebro
- 1 ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 60 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 400 g de caldo de verduras, en polvo
- 50 g de harina de trigo
- 2 cdas de salsa de soya
- ½ cdita de semillas de fenogreco molidas (ver tip)
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 12 porciones
- Kalorie
- 12296.8 kJ / 2939 kcal
- Białko
- 88 g
- Węglowodany
- 278 g
- Tłuszcz
- 175 g
- Tłuszcz nasycony
- 68 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 4390 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Puré de jitomate básico
35 min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Pulpo en chile morita TM6
1 godz. 30 min
Salsa verde cocida
30 min
Nieve de guanábana y mango
5h
Salsa verde cruda
5min
Salsa verde cruda
5min
Salsa roja de molcajete
10min
Salsa roja de chile habanero
10min
Nieve de frutas
10min