Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Budinca-cremă
- 500 g lapte
- 100 g zahăr
- 40 g făină
- 10 g amidon de porumb
- 100 g gălbenușuri (cca. 5 gălbenușuri)
- 1 păstaie de vanilie, doar semințele
- 1000 g apă
- 1 lingură oțet
Foitajul
- 200 g unt, congelat, tăiat bucăți (1-2 cm)
- 200 g făină
- 90 g apă rece (ținută la congelator timp de 10 minute înainte de folosire)
- 2 prize sare
Millefeuille
- 50 g zahăr pudră
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 386.7 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 45.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartă cu lămâie și bezea
2 Std. 30 Min
Ecler cu vanilie, cu cafea și cu ciocolată
1h 15 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Tiropita (plăcintă grecească cu brânză)
1h 10 min
Jambon glazurat cu muștar cu miere și portocale
2h
Cocktail Punch de citrice
Brak ocen
Supă de roșii cu sandwich-uri cu brânză
40min
Salată de farro, mere și merișoare
Brak ocen
Plăcintă de miel cu lămâie
Brak ocen
Gnocchi cu ricotta
2h
Ravioli negre cu biban de mare
Brak ocen
Blondie cu ciocolată albă și migdale
1h