Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g unt, pentru uns formele
- 60 g făină, plus pentru tapetat formele
- 50 g brânză Gruyère, bucăți
- 4 ouă
- 200 g lapte
- 100 g smântână pentru gătit, 12-15% grăsime
- 1 - 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 150 g brânză Roquefort, tăiată bucăți
- 50 g cuburi de bacon (păstrați câteva pentru pus deasupra)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2093 kJ / 502 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte portugheze cu cremă (Pastéis de Nata)
55 min
Mousse de ciocolată
3 Std. 20 Min
Budincă de pâine și unt cu rubarbă și ricotta
2 Std. 30 Min
Unt cu gorgonzola și usturoi rumenit
1 Std. 10 Min
Mousse de ciocolată cu caramel sărat
45min
Risotto cu parmezan
30min
Gyros cu tzatziki
15 Min
Panna cotta
6h 15 min
Vulcan de ciocolată
2h
Quiche Lorraine
50min
Budincă-cremă de ciocolată
1 Std. 20 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min