Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
TM6 TM5

Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 340 g Vollmilchschokolade, in Stücken
  • 150 g Maracujafruchtsaft
  • 25 g Feinkristallzucker
  • 60 g Butter, in Stücken

Wartości odżywcze
na 570 g
Kalorie
10419 kJ / 2488 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
230 g
Tłuszcz
158 g
Tłuszcz nasycony
95 g
Błonnik
5 g
Sód
238 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy