Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 汤匙 油
- 200 克 洋葱 ,切丝
- 250 克 去骨去皮鸡大腿 ,切小块
- 2 汤匙 日本清酒
- 70 克 味醂
- 40 克 日式酱油 ,淡口的
- 1 茶匙 老抽
- 1 汤匙 糖
- 100 克 水
- 4 颗 蛋 ,可生食的
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2851 kJ / 681 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Błonnik
- 0.9 g