Urządzenia i Akcesoria
Lachszopf mit Dillcreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Ricotta250 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Räucherlachs grob zerzupft300 g
-
1 Pck. Blätterteig, aus dem KühlregalPizzateig, aus dem Kühlregal1 Pck.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
High five
7 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenröllchen mit Basilikum-Frischkäse-Füllung
1 godz. 45 min
Brotröllchen
40 min
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Käse-Blätterteig-Röllchen
1 godz. 40 min
Blätterteig-Möhren
40 min
Knusprige Pilzröllchen
50 min
Laugenhäschen
1 godz.
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30 min
Lachsrolle
3 godz. 30 min
Pesto-Hörnchen
1 godz. 20 min
Mozzarella-Salami-Happen
1 godz. 45 min
Herzhafte Knusperstangen
30 min