Urządzenia i Akcesoria
Lachszopf mit Dillcreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Ricotta250 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Räucherlachs grob zerzupft300 g
-
1 Pck. Blätterteig, aus dem KühlregalPizzateig, aus dem Kühlregal1 Pck.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
High five
7 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräuter-Brot-Schleifen
2 godz. 30 min
Küken-Käse-Bällchen
20 min
Osterhäschen mit Aprikosen-Bommel
1 godz.
Käse-Blätterteig-Röllchen
1 godz. 40 min
Räucherlachs-Frühlingszwiebel-Pizza
30 min
Herzhafter Tannenbaum
1 godz.
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1 godz. 15 min
Schnelle Thunfisch-Pizza
1 godz.
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1 godz. 30 min
Pesto-Hörnchen
1 godz. 20 min
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1 godz.