長豆油揚粥

長豆油揚粥

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 蘿蔔乾
    10 克
  • 乾香菇 泡軟切條
    5 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 白米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 600 克
  • 長豇豆 切段
    80 克
  • 油豆腐 切條(約3公分)
    100 克
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 153 kcal / 641 kJ
Białko 5.588 g
Tłuszcz 5.055 g
Węglowodany 21.261 g
Błonnik 1.039 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...