Urządzenia i Akcesoria
Salsa pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
80 g de queso parmesano en trozos
-
30 g de piñones
-
1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
80 g de hojas de albahaca fresca
-
150 g de aceite de oliva extra virgen
-
½ cdita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2270.3 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
7781.8 kJ /
1859.9 kcal
Tłuszcz
190.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
37.7 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa boloñesa
35 min
Masa para pizza
1 godz.
Crema de champiñones
20 min
Mayonesa
5 min
Pesto de jitomate
10 min
Salsa bechamel
15 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Pesto de espinacas y nueces
5 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 min
Crema de calabacita
25 min