Urządzenia i Akcesoria
Salsa pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
80 g de queso parmesano en trozos
-
30 g de piñones
-
1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
80 g de hojas de albahaca fresca
-
150 g de aceite de oliva extra virgen
-
½ cdita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2270.3 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
7781.8 kJ /
1859.9 kcal
Tłuszcz
190.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
37.7 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Humus
15 min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 min
Salsa boloñesa
35 min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Crema de champiñones
20 min
Mayonesa
5 min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Pesto de cilantro
5 min
Salsa bechamel
15 min
Pesto de espinacas y nueces
5 min
Crema de calabacita
25 min