Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku, velký
- 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička oregána, suchého
- 3 špetky soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 440 gramů jehněčího masa, 4 steaky
- 1000 gramů vody
Brambory
- 750 gramů brambor, malých
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
- 4 lístky čerstvé máty
Mrkev
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 1 čajová lžička kmínu drceného
- 10 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2851 kJ / 681 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 48.8 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Houbové placky
45 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 Std. 15 Min