Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů lesních hub, sušených
- 500 gramů krůtích prsou, bez kůže, na plátky
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 2 čajové lžičky hnědého cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 60 gramů oleje
- 800 gramů vody
- 1 kostka drůbežího bujónu
- 350 gramů rýže
- 10 gramů zázvoru, čerstvého, na plátky
- 4 kusy jarní cibulky, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 Std. 30 Min
Krůtí rolky s rýží
40min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1h 40min
Krůtí plátky na houbách
50min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min