Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů lesních hub, sušených
- 500 gramů krůtích prsou, bez kůže, na plátky
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 2 čajové lžičky hnědého cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 60 gramů oleje
- 800 gramů vody
- 1 kostka drůbežího bujónu
- 350 gramů rýže
- 10 gramů zázvoru, čerstvého, na plátky
- 4 kusy jarní cibulky, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Krůtí plátky na houbách
50min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 godz. 45 min
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Králík v balíčku s tymiánem
1 Std. 30 Min
Krůtí závitky
1 godz. 45 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min