Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)

Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portion

Składniki

  • d’asiago, vieilli coupé en morceaux
    85 g
  • de pain brioché sans la croûte, coupé en cubes (5 cm)
    85 g
  • noix de muscade, entière
    1
  • de gingembre frais pelée
    15 g
  • d'oignon coupés en morceaux
    115 g
  • de beurre non salé, coupé en cubes, divis
    90 g
  • de grains de maïs sucré frais
    450 g
  • de crème, à fouetter, contenant 30-40 % de matières grasses
    225 g
  • de sel au goût
  • d'huile d'olive extra vierge pour arroser

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406 kcal / 1699 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 190 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...