Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 150 克 芋头 ,荔浦芋头,去皮切小块
- 40 克 紫薯 ,去皮切小块
- 30 克 糖
- 300 克 牛奶
- 30 克 木薯淀粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 733 kJ / 175.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 44.9 mg