Urządzenia i Akcesoria
Pavlova
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 porzioni
Składniki
Base
-
220 g di zucchero
-
110 g di albumi (3 albumi circa)
-
1 cucchiaino di aceto
Decorazione
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di frutta mista fresca
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.2 g
Kalorie
866 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Pavlova con pere all'arancio
5 Std.
Risolatte con mele e cannella
50 Min
Crema inglese
15 Min
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Frittelle di prugne
9 Std.
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 Std. 35 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 Std.
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Salsa aioli
10 Min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Salsa tartara
10 Min