Sous-vide Kylling ballotine med rødpeber sauce

Sous-vide Kylling ballotine med rødpeber sauce

3.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portioner

Składniki

Fyld
  • estragon, frisk
    5 g
    purløg, frisk
  • artiskok drænet
    80 g
  • ricotta ost
    100 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
Kylling ballotine med rødpeber sauce
  • kyllingebryst, uden skind og ben (ca. 180 g - 200 g hver)
    3
  • vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)
    1400 - 1500 g
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)
  • fed hvidløg uskrællede
    4
  • rød peberfrugt halveret og uden kerner
    2
  • olivenolie for drys
  • havsalt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 188 mg
Białko 52 g
Kalorie 1756 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie