Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Kylling ballotine med rødpeber sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portioner
Składniki
Fyld
-
purløg, friskestragon, frisk5 g
-
artiskok drænet80 g
-
ricotta ost100 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Kylling ballotine med rødpeber sauce
-
kyllingebryst, uden skind og ben (ca. 180 g - 200 g hver)3
-
vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)1400 - 1500 g
-
1 tsk ascorbinsyre, (se tip)citronsaft (se tip)30 g
-
fed hvidløg uskrællede4
-
rød peberfrugt halveret og uden kerner2
-
olivenolie for drys
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
188 mg
Białko
52 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen