Slow-cooked Kødboller i Tomatsauce

Slow-cooked Kødboller i Tomatsauce

3.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portioner

Składniki

  • parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)
    60 g
  • svinekød, hakket brudt i mindre stykker
    300 g
  • oksekød brudt i mindre stykker
    300 g
  • oregano, tørret
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • havsalt efter smag
    1 - 2 tsk
  • fed hvidløg halveret
    3
  • olivenolie
    20 g
  • løg, brune skåret i både
    200 g
  • rødvin
    50 g
  • hakkede tomater, dåse
    800 g
  • tomatpure
    50 g
  • sukker
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 699 mg
Białko 36 g
Kalorie 2120 kJ / 506 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie