Focaccia alle patate (per 1 persona)

Focaccia alle patate (per 1 persona)

4.7 193 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porzione

Składniki

  • 50 g di acqua
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 70 g di patata cotta
  • 150 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 pizzico di sale grosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 4381 kJ / 1047 kcal
Tłuszcz 51.1 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 127.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...