Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di acqua
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 70 g di patata cotta
- 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4381 kJ / 1047 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 127.9 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia veloce in padella
40 Min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pane arabo
3h 30min
Pizza con salame piccante
2 Std.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min