
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alle patate (per 1 persona)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porzione
Składniki
-
di acqua50 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.25 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di zucchero½ cucchiaino
-
di patata cotta70 g
-
di farina tipo 00150 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati1 rametto
-
di sale grosso1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
1047 kcal /
4381 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
51.1 g
Węglowodany
127.9 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per me!
19 Przepisów
Włochy
Włochy