Focaccia alle patate (per 1 persona)

Focaccia alle patate (per 1 persona)

4.7 188 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porzione

Składniki

  • di acqua
    50 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    25 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di patata cotta
    70 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di sale grosso
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1047 kcal / 4381 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 51.1 g
Węglowodany 127.9 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...