Quiche de carne seca

Quiche de carne seca

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fatias

Składniki

  • salsinha fresca apenas as folhas
    5 ramos de
  • cebolinha cortados
    5 talos de
  • água
    1045 g
  • carne seca cortada em tiras de aprox. 5 cm x 1 cm, já dessalgada
    350 g
  • farinha de trigo
    200 g
  • manteiga sem sal
    90 g
  • sal marinho
    1 c. chá de
  • queijo coalho, cortado em pedaços
    150 g
  • ovos
    4
  • leite
    50 g
  • creme de leite fresco
    200 g
  • noz moscada em pó
    2 pitadas

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 491 kcal / 2052 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 182 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...