Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 6 fileuri de mihalț de mare (aprox. 800 g)
- 700 g roșii, bine coapte (400 g tăiate sferturi, 300 g tăiate cubulețe)
- 100 g ardei gras verde, tăiat fășii
- 100 g ardei gras roșu, tăiat fâșii
- 1 linguriță sare de mare
- 2 căței de usturoi
- 300 g ceapă (150 g tăiată sferturi, 150 g tăiată felii)
- 30 g ulei de măsline
-
1 ½
cub de concentrat de pește (pentru 0,5 l)
lub 1 ½ linguriță concentrat pastă de pește - 1 foaie de dafin, uscată
- 1 priză fulgi de chilli (opcjonalnie)
- 1000 g cartofi făinoși, curățați și tăiați felii (1 cm)
- 200 g vin alb
- 50 g apă
- 4 fire coriandru proaspăt, doar frunzele
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1486 kJ / 356 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez cu crevete, în stil cantonez
50min
Chiflă Brunch Scandinav
Brak ocen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Brak ocen
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Ananas sous-vide
Brak ocen
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1 Std.
Bœuf bourguignon
1h 40min
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1 godz. 5 min
Supă de legume cu paste, Ruladă de porc cu legume, Budincă, Brioșe
1h 40min
Chifteluțe de vițel cu legume
30min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min