Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- óleo de girassol, para untar
- 20 g açúcar demerara
- 400 g água
- 250 g abóbora fresca, em cubos médios (3 cm)
- 3 ovos
- 150 g açúcar de coco
- 150 g farinha de trigo
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- 80 g aveia em flocos finos
- Wartości odżywcze
- na 10 fatias
- Kalorie
- 10550 kJ / 2524 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 450 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 16 g
- Sód
- 11842 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quadrados de limão e aveia
5h 15min
Bolo de Natal
1小时 15 分钟
Doce de abóbora com coco
1 godz. 5 min
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Bolo de amendoim sem glúten
40min
Bolo de laranja sem açúcar
1 Std. 10 Min
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55min
Strogonoff
1小时
Limonada
5 dk
Cobertura de chocolate (Ganache)
20 Min
Bolo de chocolate
40min
Batatada - Bolo de batata doce
2小时 25 分钟