Σάλτσα ολαντέζ με κόκκινες πιπεριές και πάπρικα

Σάλτσα ολαντέζ με κόκκινες πιπεριές και πάπρικα

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 γρ.

Składniki

  • κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, από βαζάκι στραγγισμένες, σε κομμάτια
    100 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    20 γρ.
  • χυμό πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένο
    20 γρ.
  • σάλτσα tabasco (opcjonalnie)
    2 σταγόνες
  • νερό
    10 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο σε κύβους
    130 γρ.
  • πάπρικα, καπνιστή, αλεσμένη
    1 κ.γλ.
    1 κ.γλ. πάπρικα
  • κρόκους αυγού από αυγά μετρίου μεγέθους
    4
  • θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ - 1 κ.γλ.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 γρ.

Sód 1616 mg
Białko 25 g
Kalorie 6954 kJ / 1659 kcal
Tłuszcz 173 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 82 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...