Persimmon Pudding
TM6 TM5 TM31

Persimmon Pudding

3.8 (14 ocen)

Składniki

  • 600 g persimmons, (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters
  • 400 g cashew nuts, soaked for 30 minutes
  • 160 g water
  • 2 tbsp maple syrup
    lub 2 tbsp agave syrup
  • 5 - 6 fresh blueberries, to garnish
  • some fresh peppermint, leaves only, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
598 kJ / 143 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy