Persimmon Pudding

Persimmon Pudding

3.9 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
5 portions

Składniki

  • persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters
    600 g
  • cashew nuts soaked for 30 minutes
    400 g
  • water
    160 g
  • maple syrup
    2 tbsp
    2 tbsp agave syrup
  • fresh blueberries to garnish
    5 - 6
  • fresh peppermint leaves only, to garnish
    some

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 143 kcal / 598 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...