Urządzenia i Akcesoria
Persimmon Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
5 portions
Składniki
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Poppy Seed Snails
2 godz. 30 min
Immune Boost (Metric)
5 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Basic Millet
45 min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2 godz. 40 min
Berry halva semifreddo
4 godz. 10 min
Energy smoothie
10 min
Cereal Bread
5 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 godz.