Urządzenia i Akcesoria
Persimmon Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
5 portions
Składniki
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Texas White Bean Salad
15 Min
Cashew Butter Spread
5 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Macadamia Nut Milk
10 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Sweet beet
15 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 Std. 10 Min
Borscht
50 Min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 Std.
Pumpkin Spice Jam
1 Std. 45 Min
Warm Apple Cider
30 Min