Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cobertura
- 50 g de chorizo semicurado, en cubos 1 cm
- 100 g de agua
- 50 g de calabacita, en cubos 1 cm
- 50 g de pimiento rojo, en cubos 1 cm
Magdalenas
- mantequilla sin sal para engrasar
- 80 g de queso parmesano, en trozos
- 80 g de almendras fileteadas
- 3 huevos
- 80 g de harina de trigo
- 2 cditas de polvo para hornear
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 303 kJ / 72 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 65 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 Std. 10 Min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Panqué de chorizo
45 Min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40 dk
Pollo con crema de chipotle adobado
40 dk
Pierna adobada navideña
1h 45min
Wellington de cerdo con duxelles de chicharos
1 Std. 15 Min
Gelatina de queso y piña
4 Std.
Salsa de manzana y arándano
30 Min
Gelatina de mango
15min
Jalea de toronja
13 godz. 45 min
Rompope de nuez
20 dk