Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 300 - 600 g batata nova
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 241.6 kJ / 57.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 7.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 300 g de couve
20 Min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min.
Cozer 500 g de bife de vaca
35 Min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 500 g de camarão
25 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 Min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min