
Urządzenia i Akcesoria
蕃薯菜包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 個
Składniki
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
乾香菇 切塊10 朵
-
油30 克
-
新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味600 克
-
豬絞肉150 克
-
醬油1 大匙
-
香油¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜 切塊600 克
-
水1000 克
-
地瓜粉300 克
-
糖30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
129 kcal /
541 kJ
Białko
2.649 g
Tłuszcz
2.058 g
Węglowodany
25.38 g
Błonnik
1.737 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan