Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 600 g Schmand
- 30 g Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 579 kJ / 138 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flammkuchendip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Currywurstsuppe
40 Min
Honig-Senf-Dip
5min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Zwiebelbutter
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Dip Dip Hurra
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min