Zwiebel-Dip
TM6

Zwiebel-Dip

4.3 (366 ocen)

Składniki

  • 20 g Öl
  • 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
  • 600 g Schmand
  • 30 g Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
  • 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt
  • 1 TL Senf
  • ¼ - ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
579 kJ / 138 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy