Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
TM6

Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

5.0 (4 oceny)

Składniki

Náplň

  • 20 gramů čerstvého estragonu, jen lístky
    lub 20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)
  • 80 gramů artyčokových srdíček v oleji, scezených
  • 100 gramů ricotty
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře

Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky

  • 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
  • voda, na ponoření sáčku
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • 2 červené papriky, napůl, bez semínek
  • 4 stroužky česneku
  • 40 gramů olivového oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1756 kJ / 420 kcal
Białko
52 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3.5 g
Sód
188 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy