Wersje kompatybilne
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Náplň
-
20
gramů čerstvého estragonu, jen lístky
lub 20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm) - 80 gramů artyčokových srdíček v oleji, scezených
- 100 gramů ricotty
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
- 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
- voda, na ponoření sáčku
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - 2 červené papriky, napůl, bez semínek
- 4 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 188 mg
Alternatywne przepisy
Rajčatový vývar
3h 15min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 Min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Bílý jogurt ve Varoma
12h
Drůbeží vývar
1 Std.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min