Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 gramů čerstvého červeného rybízu, otrhaného, plus navíc na ozdobu
- 5 polévkových lžic vanilkového cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 250 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 200 gramů másla, na kousky
- 250 gramů hnědého cukru (viz Tip)
- 150 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky soli
- 6 vajec
-
150
gramů loupaných vlašských ořechů
lub 150 gramů makadamových ořechů
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2057 kJ / 491 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1h
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Kokosovo-karamelový cheesecake
3h 30min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Koláč "Fialová kráva"
5h
Tvarohový Oreo® dort
9h 10min
Tiramisu s rybízem, jahodami a marshmallow
5h 30min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
RAW medové mandlové mléko
8h 40min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1h 30min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min