Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dresink
- 180 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 4 - 6 ančoviček, naložených v oleji, scezených
- 10 gramů estragonové hořčice
- ½ čajové lžičky česnekového prášku
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ¾ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
Caesar salát
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na proužky (2 x 5 cm)
- 8 listů římského salátu, natrhaného na kusy
- 150 gramů krutonů (viz Tip)
- 40 gramů parmazánu (hoblinek)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3253 kJ / 778 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zálivka vinaigrette
5min
Guacamole s kaviárem
10min
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1h 15 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25 Std. 5 Min
Chřestový salát s mangem
35 min
Špagety Carbonara
35 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Hovězí mini tartar
10min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10 min