Urządzenia i Akcesoria
Spagetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 adag
Składniki
-
Parmezán sajt , darabokra vágva60 g
-
pecorino (opcjonalnie)30 g
-
mogyoróhagyma (30 g)1
-
kockázott bacon150 g
-
extra szűz olívaolaj20 g
-
víz1200 g
-
só¾ tk
-
spagetti tészta350 g
-
tojás3
-
tojás sárgája1
-
feketebors, őrölt2 csipet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alap szakácskönyv
133 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Baconos póréhagymás tésztaszósz
30 min
Parmezános rizottó
30 min
Lazacos farfalle tészta pesztóval
45 min
Spagetti fokhagymával, olívaolajjal és paradicsommal
40 min
Tagliatelle vargányával
1 godz.
Zöldséges tésztasaláta pisztránggal
Brak ocen
Penne Puttanesca
50 min
Vajas sütőtökös penne sonkával
40 min
Garnélás tészta cukkinivel és citrommal
Brak ocen
Pasta alla Norma (a híres szicíliai tészta)
Brak ocen
Tavaszi zöldséges penne
Brak ocen
Húsos-rizses rakottas
1 godz. 15 min