
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de amendoa e abóbora cristalizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 doses
Składniki
-
amêndoa c/ pele250 g
-
abóbora cristalizada escorrida, cortada em pedaços250 g
-
açúcar200 g
-
ovos4
-
manteiga mais q.b. p/ untar30 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar1 c. sopa de
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
247.5 kcal /
1035.4 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
55.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia