Bolo de amendoa e abóbora cristalizada

Bolo de amendoa e abóbora cristalizada

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 doses

Składniki

  • amêndoa c/ pele
    250 g
  • abóbora cristalizada escorrida, cortada em pedaços
    250 g
  • açúcar
    200 g
  • ovos
    4
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    30 g
  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    1 c. sopa de
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 247.5 kcal / 1035.4 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 55.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...