
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, ohne Schale50 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Schafskäse in Stücken200 g
-
Frischkäse100 g
-
Petersilie ohne Stiele (ca. 5 g)1 Bund
-
Balsamico, hell2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
142 kcal /
595 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy